Képtár

2022.06.26. karitatív nap

A mai 36 fokos meleg ellenére is rengetegen voltak karitatív napunkon. 120 adag ételt osztottunk ki, és rengeteg játék és ruha talált új gazdára.

Köszönjük a támogatóinknak a rengeteg segítséget ! Ibolya közért, Serfőző és Társa Kft, Sampiko Kft, Frizt Péter, Vecsési Savanyúság Kft, Wégráth Gyula, Solaz Média Kft.
Köszönjük Angyalainknak a rengeteg munkát: Nagy Aliznak, Tamási Évinek, Falatin Istvánnak, Orbán Istvánnak, Veszeli Gábornak, Márkus Imrének, Gergőnek, Szabinak, és a sok palacsintát Vadász Katinak.

2022. április 21. Retro Rádió üzenet

2022. április 21-én a Retro Rádióba telefonált egy hölgy és a Budafoki Angyalok részére küldött egy gyönyörű dalt, köszönetként a karitatív munkánkért.
Keressük a hölgyet, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon !
Nagyon meghatódtunk, köszönjük !

2022.04.11. húsvéti adománynap

Fergeteges dinamikus húsvéti adománynapot tartottunk az Ipartestület területén. Rengeteg vasalt, tiszta ruhát, cipőket és háztartási eszközöket kaptunk a rászorultak részére. Nagyon gazdag húsvéti élelmiszer csomaggal tudtunk még kedveskedni, melynek a tartalma füstöltsonka, házikolbász, tojás, zsákos burgonya és édességek. Ezen felül meleg ételt főztünk, sertésragu levest gazdagon., amelyhez kenyeret, sajtos pogácsát, kakaós csigát és túrósbatyut adtunk. A gyerekeknek is meglepetéssel készültünk, tojáskereső programot rendeztünk, sok-sok meglepetés ajándékot sikerült a kertben elrejteni, melyeket izgatottan keresgéltek. Senki nem unatkozott, mindenki boldogan távozott.
Hálás köszönet segítőinknek, a Budafoki Angyaloknak, a
szponzoroknak: Tatár Pékség, Jáner Hús, Stühmer Kft, Bartal László, Veszeli Gábor és Fritz Péter. Géró Ibolya és Zoltán, Szociális Szolgálat, Ipartestület, és Angyal Alfréd, Zolinak a burgonyáért, Baki Lacinak a fuvarozásért, és mindenkinek, aki segített bennünket.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!
BUDAFOKI ANGYALOK

2022.03.28. segítség az ukrán menekülteknek

Angyalaink és segítőink párnákat, takarókat, élelmiszercsomagot adtak át a kerületünkben tartózkodó ukrán menekülteknek. Mindenki segítségét köszönjük!

2022.03.26. angyalaink bezsákolták a kupakokat

Ma Angyalaink bezsákolták a kupakokat, ami a kerületi iskolában az Ipartestülettel közösen meghirdetett kupakgyűjtési akcióban gyűlt össze. A május végéig tartó versenyhez még lehet csatlakozni.

Az összegyűlt kupakokért kapott pénz Márkus-Schütt Viktória gyógyulását segíti.

2022.03.20. mai adomány napunk felülmúlt minden eddigi hagyományt.

Mai adomány napunk felülmúlt minden eddigi hagyományt. Ennyi ember!Kétségbe esett Gyermekek !Akiknek sikerült mosolyt csalni az arcukra, egy kis reményt , elégedettséget nyújtani, a sok- sok játék, ruhanemük, ès a fantasztikus meleg étel amit elfogyasztottak, legalább egy napra újra békét és lelki nyugalmat éreztek ès ez volt a cél. Köszönjük szépen a támogatóinak, az önkénteseinknek , ez fantasztikus volt ! Közel 200-an jöttek el és kaptak ruhákat, ételt, új frizurát. Néhány kép az esemény hangulatáról… Köszönjük a támogatást Sóti Bertának, Fejes Adriennek, Serfőző Lacinak, Pecás Lacinak, Baki Lacinak, a Vecsési savanyúságos barátunknak, Veszeli Gábornak, Tatár Attilának, a X.kerületből érkező Erzsikének és minden Angyalunknak, akik munkájukkal szebbé tették 200 ember vasárnapját, melegséget, emberséget, gondoskodást adtak embertársaiknak ! Köszönjük!

2022.03.18. adományok a háborúból menekülők részére

A Budafoki Angyalok is eljuttatták adományaikat az ukrán háborúból menekülők részére.
Több szervezet adománygyűjtéséhez csatlakoztunk, a napokban pedig Mezőkaszonyba juttatjuk el női és gyermek higiéniás adományainkat.

2022.03.15 nagy öröm érte Alapítványunkat !

Nagy öröm érte Alapítványunkat !
Az Oktatási, Kulturális és Testvérvárosi Bizottság tagjai egyhangúan megszavazták hogy a „Budafoki” nevet alapítványunk hivatalosan is
használhatja.
A mai napon érkezett meg erről Polgármester Úr levele !
Nagyon köszönjük !

2022.03.07. farsangi buli

A hétvégen fergeteges farsangi bulit rendeztek az Angyalok !
Néhány kép a hangulatról.
A Madarak Zenekar ismét fantasztikus volt.
Köszönjük a KOHÁSZ Sörözőnek a közreműködést.

2022. 02.28. kérjük adója 1%-val támogassa!

Kérjük adója 1%-val támogassa Márkus-Schütt Viktória gyógyulását, akiért a kupakokat is gyűjtjük !

Számlaszám: 11712004-21363089
Márkus-Schütt Viktória Gyógyulását Segítő Alapítvány
Adószám: 189073661-1-41

2022.02. 24. ruha és játék adomány

A mai napon ruha és játék adományt vittünk egy budapesti anyaotthonba. Köszönjük Veszeli Gábornak a fuvart ! Jó helyre kerültek a csinos gyerek és felnőtt ruhák.
15 család örömmel fogadta.

2022.02.21 sikeres adomány nap

Sikeres adomány napot tartottak az ANGYALOK vasárnap a Kohász pályán.

Nagyon sokat dolgoztak a szorgos önkéntes ANGYALOK. A lányok az adományokat rendezték, mosott, vasalt ruhákat, cipőket, játékokat pakoltak ki az érdeklődők legnagyobb örömére. Ezalatt a fiúk főzték az ízletes ebédet. Bőséges élelmiszer csomagokkal kedveskedtünk regisztrált rászorulóinknak. Rengeteg káposztát, hagymát, gombát, tojást, kenyeret osztottunk szét. A meleg ebéd nagyon finom gulyásleves és óriás sajtos pogácsa volt. Köszönjük a támogatóinknak és az önkénteseinknek segítő munkájukat!

2022. január 5. kupakszállítmány

Elindult az újabb kupakszállítmány a leadó helyre!

A gyűjtésből befolyt pénz Márkus- Schütt Viktória gyógyítását segíti. Köszönjük a szállítást Baki Lacinak !
Hamarosan indul a következő kupakgyűjtési kampány az Ipartestülettel közösen a XXII. kerületben.

2022. január 7. disznótoros vacsora

A mai napi disznótoros vacsora.
Nagyon sokat nevettünk, sokat és isteni jót ettünk.

A Hét Embere Schmuck Andorral

2021. 06.20. Kerület Napja főzőverseny

Főztünk, nyertünk, jótékonykodtunk !

Vasárnap a kerületi főzőversenyen második helyezést értünk el
lecsónkkal, amit Falatka készített el.

Az Ipartestület csülök pörkölttel nevezett be a versenybe ami aranyat
ért ! Szintén Falatka főzte !

Az elkészített ételeket porcióztuk, majd elvittük a nélkülöző budafoki támogatottjainknak.

Napról-napra bővül az angyalok csapata, hétvégén már közel 50-en vettünk részt az eseményen. A jó hangulat a képeket látható !

Újra "földre szálltak" a Budafoki Angyalok!

Adományozás karácsonykor

Vállalkozók és magánszemélyek
segítségével több, mint
400 ezer Ft értékben...

Ételosztás december

A segítségnyújtás
karácsony után
sem ér véget!

Egy Angyali hétvége

Köszönjük mindenkinek
az áldozatos munkáját!

Segítsünk együtt!

Tegyük szebbé közösen a kerületben élők karácsonyi ünnepét!

Részletekért keresse bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Nemes Anikó +36302277089
Jurás László +36309820723

Élelmiszergyűjtés

Ebben a rendkívüli pandémiás helyzetben sok kerületi család került nehéz helyzetbe. Az Ő megsegítésükre Budafok-Tétény Általános Ipartestülete és a Budafoki Angyalok civil szerveződés közös élelmiszergyűjtést szervez az év végi ünnepekre!

Kérjük a kerületi vállalkozókat, szervezeteket, magánszemélyeket, hogy tartós élelmiszer adománnyal járuljanak hozzá a gyűjtés sikeréhez! Az összegyűlt élelmiszereket a karácsonyi ünnepek előtt juttatjuk el a XXII. kerületben élő rászorulóknak. Adományaikat személyesen átvesszük az Ipartestület székházában (bejárat a Kossuth Lajos u. 75.szám felőli oldalon) hétköznap 9-16 óra között. Ugyanebben az időpontban online rendeléseket is tudunk fogadni, ha az Ipartestület címét adják meg, mint szállítási cím.

Elsősorban élelmiszereket gyűjtünk, de pénzadományt is tudnak küldeni a Budafok-Tétény Általános Ipartestület K&H Bankban vezetett 10401938-4956249-57501019 számlájára. Ebben az esetben a megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel, hogy „élelmiszergyűjtés”. A felajánlott összegeket teljes egészében élelmiszerek vásárlására fordítjuk, és erről számlát állítunk ki a vállalkozásának, mint támogatás.